Over ons

hero-seperator

Werken in de Zorg leer je door het te ‘doen’.

Wij zijn enthousiaste aanpakkers, mensen met liefde voor hun vak, mensen die zien dat de zorg vraagt om een frisse blik en een vernieuwende benadering. Ervaring, diversiteit en ondernemerschap. Dat zijn de fundamenten waarop Fortemzorg is gegrondvest. Authentieke passie voor zorg, ruime ervaring met alle aspecten, efficiënt en innovatief ondernemerschap, daar staan we voor. Wie we zijn? Onze medewerkers stellen zich graag aan je voor.

Marc Boera Soba Mede-eigenaar

Ik probeer altijd het evenwicht te zoeken. Ik ben opgegroeid tussen twee culturen, vandaar. Waar krijgen mensen met een etnische achtergrond in de Nederlandse cultuur mee te maken? Dat intrigeert me, dat kan ik aanvoelen. Ik ben begonnen in een jeugdgevangenis, van daaruit heb ik allerlei andere terreinen in de zorg verkend. Mijn belangrijkste les? Laat je collega en je cliënten altijd zien dat je er bent, dat je hen nabij bent. Vanuit je kracht. Fortem betekent in het Latijn ‘sterk’. Dát is waar wij ons onderscheiden.

Hassan el Mourabet Mede-eigenaar

Iets betekenen voor mijn medemens, om die reden ben ik de zorg ingegaan. Ik wil het verschil maken. Ik heb jarenlang in Amsterdam en Haarlem vanuit verschillende disciplines gewerkt met jongeren met multi-problematiek. Ik heb van alles meegemaakt, maar mijn geloof in mensen ben ik nooit verloren. Ik geloof in diversiteit. Dat is ook onze passie bij Fortemzorg. Mensen in beweging krijgen, zelfs mensen die als ‘verloren’ worden beschouwd.

Anja Financieel medewerkster